Autoterm Rebranding

Jun 07, 2020

AUTOTERM RE-BRANDING - Euroopan ja Yhdysvaltain markkinoille suunniteltu tuoteperhe - päivitetyt versiot BINAR / PLANAR malleista.

Autoterm toteutti brändimuutoksen vuonna 2019. Jatkossa EU- ja USA- mallit kulkevat AUTOTERM AIR ja AUTOTERM FLOW mallinimillä. Johtuen EU:n tiukemmasta kuluttajansuojasta, kaikki AIR ja FLOW mallit ajetaan testipenkissä läpi sekä tehdään komponenttitestaus ennen paketointia. Lisäksi EU-malleissa on kattavampi yleisasennussarja, mm. pakoäänenvaimennin on vakiona 2/4/5 kW versioissa. Myös ohjainlaitteissa sekä pumpuissa on eroja EU ja RUS mallien välillä.

Ostaessasi AUTOTERM AIR tai FLOW mallin, voit olla varma että maahantuojan ja tehtaan takuu on voimassa, tekninen tuki parasta mahdollista ja kaikki sertifikaatit ovat kunnossa mm. vakuutusta varten. BINAR ja PLANAR malleilla ei ole tehtaan myöntämää takuuta Venäjän ulkopuolella eikä suoraa yhteyttä tehtaaseen ole.

Suomen virallisen maahantuojan, Eeperi Oy:n / heaterstore.fi lämmittimet ovat kaikki EU-malleja eikä BINAR ja PLANAR malleja ole enää kauttamme saatavana.

 

Tuote

 Uusi nimi 

Vanha nimi

Polttoaine

Teho

Ilmalämmittimet

Ilmalämmitin

AUTOTERM Air 2D

PLANAR 2D

(diesel)

(2 kW)

Ilmalämmitin

AUTOTERM Air 4D

PLANAR 44D

(diesel)

(4 kW)

Ilmalämmitin

AUTOTERM Air 8D

PLANAR 8DM

(diesel)

(6 kW-12V / 7.5 kW-24V)

Ilmalämmitin

AUTOTERM Air 9D

PLANAR 9D

(diesel)

(8 kW)

Vesilämmittimet 

Vesilämmitin

AUTOTERM Flow 5D

BINAR 5S

(diesel)

(5 kW)

Vesilämmitin

AUTOTERM Flow 5B

BINAR 5S

(bensa)

(5 kW)

Vesilämmitin

AUTOTERM Flow 14D

14TC-MINI

(diesel)

(14 kW-12V / 14.5 kW-24V)

Uudet tuotteet saatavana viralliselta maahantuojalta sekä kattavan jälleenmyyntiverkoston kautta.